Owner Link Tales
Life is AWESOME
bff saya ( P A P A )
Saturday, 12 May 2012 | 12:26:00 am | 0 wink



fuhh fuhhh fuhhh ~ haaaaachummmm ! oOops sorry , terbesin . blog saya b'habukk lewww . hihihi ;p hey hey awak awak yang manis yang kacak semua ? sihat ? dah makan ? huhu . rinduunyaa dekat warga blogger <3 okayy petang ni zura nak story apa ehh ? hujan-2 macam ni bosan jugak tak tahu nak buat apa . hurm story pasal papa kesayangan zura la . sebelum tu papa bukan ayah zura tapi bestfriend zura . hihi memang panggil dia papa pun . kekadang pupu lalaaa . hihihihi ;p dia comel tahu . tapi perangai dia apa pun cannot la . wakaka ;p haaa nak tengok tak papa itewww . ni diaaaaa <3



haaaa cungg kan dia ? comel kan dia ? boy or gulz ni ? hahaha apa pun cannot lah ;p bukan senang nak dapat pic dia tahu . huihui haaa semalam kan zura buat something special sikit dekat papa kesyangan zura ni haaa . nak tengok tak ? nak tak ? nak tak ? huhu . kiss duluuuu ~ haha juz kidding . haaaa ni diaaa ;D


okayy semamangnya burukk . hihihi rambut serabai . muka selenge macam apa je . tulisan tak secantek tulisan korang . huhu tapi tape papa saya yang bernama epol suka . hahaha okay saya sayangg papa epol . hope persahabatan kita kekal . kalau dah ada jodoh tu kahwen je lah ea papa , ramai sangat dah family bagi calon . pilih-2 je lah . jangan tunggu lama-2 ya papa <3 mmmuuaahx. sayang lah sama papa . :')

TERIMA KASIH DAUN KELADI KERANA SUDI USYAAA ;P





Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.

Walkie Talkie
Place Shoutmix here :D
Width : 200

Big Thanks
Skin By Cikin
Edited By Your name goes here.