Owner Link Tales
Life is AWESOME
nobody perfect in world
Wednesday, 4 April 2012 | 11:32:00 pm | 0 wink
fuh fuh fuhhhhhh ~ penuh habukkkkk leww blogg omeyy saya ni >.< hewhew imissmyblogg <3 heee sekian lama tidak m'update blog , terasa rinduu pulak terhadap cinta hati blog pinkkk saya neyy :p . hee maaf leww zura buzy sekarang ni . tade masa nak mengadap laptop . hewhew if mengadap pun ada sebab tertentu . hewhew . okay nak story , petang tadi zura lepak mega , main bowling dengan kekawan , cuci mata pandang pakwe handsome , HAHA :p , karoke , gedik-gedik dan macam biasa lah mesti snap-2 sekejap . hahaha memang lawak leww . harini zura kuar pakai tudung . nak tengok ? jap errr :D


haaa zura yang buat peace pakai tudung tuu , hewhew omeyy tak omeyy tak ? HAHAHA relax-2 sekali sekala perasan , apa salahnya . bwekkk :p . sebenarnya banyak lagi gambar . tapi tak sempat nak bluetooth dari fon kawan . hewhew next time leww . haaa lepas tu kan balik je rumah . zura upload lah pic zura sorang . kira pic tu TERNAMPAK tekak . haaiyaaa zura mana nak perasan . hadoii . then ada someone tu comment dekat gambar zura , dia cakap ' pakai tudung tapi nampak dada ' haiyaaa otak dia punya dada lah . padahal tekak ! bodoh betol . grrrr I'M NOT PERFECT BUT I KNOW IT lah dude . semua orang pernah buat kesilapan . kalau nak tegur pun jangan sampai terasa . haiyooo tahu dah handsome , tapi tak semestinya anda dah bagus sangat ! prfttttttttttt ~ haaa korang nak tengok gambar mana ? haa tengok bawah :')


haaa pic ni lah . adoyy tu pun nak jadi bahan penceritaan . prftttttt betol lah . sabar je lah . ni dia tak balas lagi comment zura , maybe dia tak online . tak sabar nak tengok apa yang dia balas nanti . hewhew okayy sampai sini sahaja . jikalau ingin berkenalan dengan zura lebih dekat lagi . add lah facebook n follow twitter zura . heee anda juz click ----> facebook dan twitter . hewhew sekian sampai disini sahaja . huhu sebenarnya dah mengantok . penat main bowling . heee okay iloveyou warga blog yang handsome dan cantik <3

terima kasih daun keladi sudi singgah :D



Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.

Walkie Talkie
Place Shoutmix here :D
Width : 200

Big Thanks
Skin By Cikin
Edited By Your name goes here.