Owner Link Tales
Life is AWESOME
kesayangan saya :')
Tuesday, 13 March 2012 | 4:49:00 pm | 0 wink


hey handsome hey cantek hey comel <3 petang ni zura tergerak hati nak story pasal budak-2 kesayangan zura . zura akan story satu-2 . korang nak tahu siapa ? okay tengok bawah . ada picture dieorang :')



okay zura mula dari boy yang tunjuk peace tu ,  nama dia amir aizat . dia stay kl tapi pernah belajar dekat kuantan ' K.SHAHPUTRA ' . okay zura rapat gila dengan dia . dulu selalu lah skype dia tengah malam buta , hehe bila skype confirm kaki dia akan bergoyang . sumpah best ohh . kitorang skype mesti gelak je tak henti . tapi sekarang taleh skype selalu macam dulu dah coz dia buzy studyy :\ 

okay yang gulz berkaca mata ituu . comel kan dia ? nama dia emma , haaa dia ni baik sangat . dulu masa baru break dengan bf . dekat dia lah zura mengadu , bercerita semua . dia memahami situasi zura . dia juga banyak nasihatkan zura . kira dia ni dah macam akak zura lah :)

okay budak yang perasan comel tu pulak . dekat petak ke 3 tuu haaa . haha nama dia kan kan kan azad nahri . haha dia sememangnya perasan comel , handsome , macho . haha kekadang menyampah jugak tapi dia lah kawan dari sekolah rendah '' SJK (C) CHUNG CHING '' . dia ni suka bergosip tak padan ke lelaki . haha zura ingat lagi ayat dia bagi dekat someone tu ' ORANG MELAYU PUN TANAK , APATAH LAGI ORANG CINA ' haha zura pinjam ayat dia buat status haritu . haha dia ni juga memahami zura . kekadang if duduk lepak dengan dia . mesti kitorang bercerita pasal gf dia n bf zura . haha best lah . n dia paling takot if zura merajok . haha zura pun tatahu kenapa -,-'' ingat lagi masa zura merajok , kira lama jugak lah tak b'tegur . last-2 tetibe dia wish birthday zura then malam tu dia ajak skype . dan-2 dekat skype dia jiwang-2 mintak maaf . haha best best . lepas tu kitorang main snap-2 dalam skype . sumpah best layan budak selenge ni :)

okayy ~ boy yang mulotnya terbuka itu . haha dia my ex-boyprenggg si hazim . hihi dia ni pula kepala gila-2 . suka mengajing je . haha paling best bila tengah skype dengan dia . tak habis nak puji-2 . * rinduuuu nak skypeee dengan hazim :\ hurm dah lah bulan 4 ni dia kena pergi PLKN . huhu dia cakap kat zura kan dia dah botakkk sekarang . haha persiapan awal lah katakan . hihi dia dah macam orang gila tamao pergi PLKN tu , siap suruh zura ganti dia lah apa lah . haha macam-2 tapi dia kena pergi juga PLKN tuu . juz boleh kata ' * hazim jaga diri leklok kat sana , tamao nakal-2 , ingat family tersayang dan jangan tinggal solat :)

huh penatnyaa menaip . okay teruskan lagi . okay kotak kecik yang kelima tu haa abang angkat saya , imann namanya <3 haha iman lah sangat . okay dia ni teramat lah baik orangnya , carring gila pasal adik dia si zuraaa neyy haa . haha tapi now dia sedang bersedih dengan gf dia yang tidak pernah memahami keadaannya . hope dia bersabar dengan segala dugaan yang tuhan berikan keatas dirinyaa :') aminn .

kotak keenam pula . boy yang jeling tuu haa si aminullah . haha suka gila budak ni punya karenah . hahaha dia kawan zura yang kepala masuk air . haha kenal dia pun coz masa form4 dia pindah ke class zura 4J . haha selalu usya dia dalam class . saje usikk riaksi dia ;p . kenangan yang taleh zura lupakan masa rehat dekat sekolah dia makan kerepek , zura saje buat gedik mintak . lepas tu dia suruh datang dekat dia . haha dan-2 je dia suapkann kerepek tuu . Atotototo so sweett lah pakcik . haha lepas tu masa raya pertama dia datang beraya dekat rumah zura . 1 family ingat dia neyy boyprengg zura . wakakaka lawak betol . btw best kawan dengan mungg gila <3 tapi dekat sekolah jarang dah tegur coz berlainan class . dia lah bengong asik ponteng class >.< kan dah kena pindah class bawah , haih sabor je lah . hihi :P

okay ni pasal mamat poyo yang berkaca mata pasar malam tuu kott . haha sorry-2 juz kidding ;p . haha nama dia hasrul . kacip saya lah kot <3  haha tapi sayang dia ada awek then zura pula ada boyprengg .  dan kitorang bukan kawan dah coz haritu kitorang gaduh pasal apa ntah sampai sekarang diam . tak serapat dulu . okay i really miss youu :\
last sekali gegulz yang buat mulot muncung macam itikk mintak penyepakk tuu . haha dia ni minah hott yang bernama SUHADA JUSOH . *haa nama kau je besar weyy :P . haha okayy ni lah kawan gulz yang paling saya sayangg . dia ni gilakaannn nasi goreng mak zura . haha sampai mak zura pun mulaa menyampah dengan dia . haha dan dia juga tempat zura bergosip . haha coz bila bergosip dengan dia ni bestt gila . coz dia suka menambah-2kan cerita . haha okay dia comel sangat macam IZARA AISHAH . tapee aku pun ada kembar weyy si NEELOFFA . haha yang berlakon movie ' AZURAAA ' tuu . haha okay sumpah penat nak storyy dah . cukuplah sampai sini :)

haaa lupa nak gtaw . pic yang besar tuu ketika saya memakai SHAWL . haha saya main belit je . haha bukan pandai pun tapi gedik nak pakai jugak . haha tapi comel kan ? brrrrrr *perasan . hihii ;p

btw terima kasih daun keladi sudi membaca post saya yang panjang lebar bagaikan syarahan ni :p
sekian :) THE END ;p







Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.

Walkie Talkie
Place Shoutmix here :D
Width : 200

Big Thanks
Skin By Cikin
Edited By Your name goes here.