Owner Link Tales
Life is AWESOME
tolong saya please :(
Sunday, 19 February 2012 | 10:51:00 pm | 0 wink

hey boyy hey gulz :( sumpah sedih malam neyy . haaa pasal blogg zura . zura dah lah tak pandai langsung bab blogg neyy . hurm zura nak tukar something . hurm zura guna blogskin . tade orang pun nak tolong zura edit . hurm sedihnyaa . zura nak letak box comment kat bawah post . lepas tu nak tukar post yang dekat cartoon-2 tu :( hurm macam mana ni ? ada sesiapa yang baik hati nak tolong zura tak ? yang pandai gila pasal blogskin neyy ? if ada , comment kat cbox zura ya :'( hurm hope ada lah yang sudi tolong zura . aminnn :')
tapi sememangnya zura tidak memaksa sesiapa , kalau boleh tolong alhamdulilah .kalau tak boleh cakap je terus terang . if ada yang tolong tuhan akan balas berlipat kali ganda jasa kebaikkan tuu . k lah tade mood , nyte . :'\

post malam neyy pendek je , terima kasih kerana membaca , dan harap ada someone nak tolong zura :')

Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.

Walkie Talkie
Place Shoutmix here :D
Width : 200

Big Thanks
Skin By Cikin
Edited By Your name goes here.