Owner Link Tales
Life is AWESOME
Tersenyum kerana gembira
Friday, 10 February 2012 | 1:26:00 am | 0 wink
hey :) haaaaaa sumpah rinduu lappy omeyy zura tahu :) 3minggu hidup tanpa LAPPY . huh cuba bayangkan -,-'' betape bosannya hidup zura hari-2 :\ tension pun ada . coz kebiasaan zura time balik sekolah , balik mengaji , bangun tidur , nak tidur mesti mengadap LAPPY . muehehehe :D , orang tu baiki punyalah lama , haih :\ okay harini zura dapat LAPPY . sumpah seronok gila <3 muehehe , bukannya rosak teruk pun . coz panas je pun , coz zura degil tak pakai bende KIPAS tu . so LAPPY zura PANAS . hehe mak dengan abang bebel je coz zura degil tak dengr cakap :) bila dah ROSAK , PADAN MUKA sendirilah kan :p , hihihi lepas ni zura JANJI akan pakai bende kipas tu . tak sanggup dah berjauhan dengan LAPPY omeyy ni haa :) okay lah sampai sini je lah story about LAPPY omeyy ni . zura mahu tidur sudaa , esok sekolah :) sampai berjumpa lagi dipost seterusnya :) byebye omeyyomeyy , handsomehandsome sekalian :) muacks <3

Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.

Walkie Talkie
Place Shoutmix here :D
Width : 200

Big Thanks
Skin By Cikin
Edited By Your name goes here.