Owner Link Tales
Life is AWESOME
TERKEJUT :O HAPPYY
Sunday, 12 February 2012 | 5:35:00 pm | 0 wink

hey handsome hey sweetyy ! YA ALLAH sumpah zura terkejut tadi . korang nak tahu tak kenape . huh -,-' my EX-BOYPRENGGG  WAN MOHAMAD HAZIM tetibe je LIKE  album pic dengan pic zura lepas tu dia comment album pic zura . YA ALLAH , sumpah zura rindu sangat dekat dia . sekian lama kite tak bertegur , akhirnya dia tegur juga zura harini . sebelum ney zura nak tegur takot tapi harini dia tegur zura . zura macam tak caya je hati dia masih terbuka untuk tegur zura YA ALLAH .  1bulan kitorang tak bertegur , xsalah zura lah lepas BREAK tu masing-2 terus mendiamkan diri . hurm rindunyaa rinduunyaa dia . nak dengar suara dia lah . heee nak call tade kredit pulak . ee nak awak nak awak nak awak balikkk LALINKKKK <3 hehe mengade betol kan zura . tadela gurau je tadi , heee ;p tapi zura bersyukur , sekurang-2nya dia dah tegur zura kan :) thanks coz stay jadi kawan zura :) zura gembira tengok awak sihat dan makin katanggg . pipi awak pun dah tembam , geram nak cubit je . hehehe nasib baik berjauhan :D . heee takcare ya SUPERMAN HANDSOME ;)
heee , sampai disini sahaje luahan hati kegembiraan saya , thanks sudi membacanya ;)

Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.

Walkie Talkie
Place Shoutmix here :D
Width : 200

Big Thanks
Skin By Cikin
Edited By Your name goes here.