Owner Link Tales
Life is AWESOME
petang yang membosankan :\
Sunday, 26 February 2012 | 7:30:00 pm | 0 wink

hey cantikk heyy kacakk :) OMG petang yang membosankan . okay fine AHAD ni tak tahu nak buat apa . bangun tidur , makan , mandi , online . n blablablablabla . dah tak tahu nak buat apa . nak study malas ;p , nak buat hw tak best siang-2 . malam baru best . heeee :D . lepas tu tetibe ingat fon ayah boleh freecall . hihi kebetulan kawan zura yang gedikkk bernama ayie ni txt zura . tapi zura tak balas coz mandi tadi . then beliau ada  misscall or call , yang tu tak pasti -,-'' hihi lepas tu zura call lah dia . first time dengar suara dia , kasar gila suara mamat ni . HAHA jangan marah ayie :p pada mulanya memang cakap bende yang membosankan . tanya sepatah jawab sepatah . sampai ayie tegur ' macam tanak cakap je ' hihi then terus rancak kitorang borak . yang tak pasalnya zura kena bebel dengan ayie . haih panas terlinge kena bebel . HAHA tapi sumpah best borak dengan dia . hihi ayie ni kawan baru zura sebenarnya . haaa nak tengok dia tak ? hehe okay cepat-2 tengok bawah . muehehe ayieee omeyyy <3


hahaha tengokkk ~ ini lah ayie si comeyyyyy :D , muka orang tua kan ? memang dah tua pun dia ni . jangan marah ehh ayie sayanggg <3 ;p hahaha prfffft kfinenggg tak tahu nak cakap apa dah . arghhhh so boreddd ! mahuuu tidur lah . kbyeee . jumpa lagi ;D
terima kasih daun keladi coz sudi baca \ singgahhh <3




Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.

Walkie Talkie
Place Shoutmix here :D
Width : 200

Big Thanks
Skin By Cikin
Edited By Your name goes here.