Owner Link Tales
Life is AWESOME
mengaji
Friday, 20 January 2012 | 2:01:00 am | 1 wink
malam ney , tak tahu kenape mata neyy tak boleh tidur . adoyy so teringin nak bising-2 dalam blog BURUK kite neyy , heee ;) okay malam ney nak story pasal MENGAJI <3 hurm nak tahu tak kenapa ? ramai ejek zura pasal  MENGAJI sejak zura buat status kat dalam FACEBOOK baru neyy. dieorang tak percaya lah yang zura ney pandai mengaji bagai . haa neyy STATUS yang zura update baru neyy :')

haaa yang neyy lah , lepas 5minit zura update STATUS lepas sorang-2 hantar CHAT . serabutnyaa lah , kita buat BAIK pun salah . ntah pape je orang zaman sekarang neyy . sekurang-2 nya zura ingat AGAMA kite . memang tiap malam zura pergi MENGAJI . coz bila MENGAJI tenang je rasa HATI . masalah pun boleh HILANG , biarpun zura dah besar . dah 17teen tapi tak salah pun zura pergi MENGAJI malam-2 kan ? ACT zura dah katam AL-QURAN . tapi zura stay jugak belajar . coz tu keinginan mak . zura juz nak mak zura sejuk hati tengok zura dengar cakap dia :) lagipun zura IKHLAS :) kepada awak-2 yang ejek saya tu . suda-2 lah . saya bukan buat jahat pun . saya hanya mencari pahala :) sekian :)

Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.

Walkie Talkie
Place Shoutmix here :D
Width : 200

Big Thanks
Skin By Cikin
Edited By Your name goes here.