Owner Link Tales
Life is AWESOME
cinta hati saya selamanya
Monday, 2 January 2012 | 7:46:00 pm | 0 wink
Assalammualaikum :)
hey hey :) selamat petang guys ~ haha okayy now zura nak update pasal boyyyprengggg zura yang omeyy gitu , hahaha jap lagi penuh lah pic dia . tak caya tengok bawah ;D


haaa muke lalinkk kite cover machoo :P , neyy lah lalink kite WAN MOHAMMAD HAZIM BIN WAN HAMILI <3 muehehe lalink kite baru abis SPM , now die tunggu result ;D




Aceceh buat muka omeyy letteww ~ muehehe sayang lalinkk omeyy <3 iloveyouuu ;)


haaa ney kan time dia melamar zura , muehehe sweet kan kan kan ? haha gedik betol :D , pape pun yunkyunk sayangg lalink selamanyaa :)
haaa ney kitorang skype masa malam tahun baru time malam dia melamar zura konon-2nya . muehehehe :D susah gila nak snap coz lalinkk asik tunduk je ~ haha neyy pun curi-2 snap .muehehe coz si lalinkk marah ~ huhu , okayy abaikan muka zura yang macam muka hantu tuu , haha muka tengah focus nak snap . hahaha lawak gila kan muka zura :P hee , sejak zura couple dengan hazim , zura sentiasa bahagia <3 dia sentiasa buat zura happy , tersnyum , gelak . okayy really happy with my hubbyyy <3 thanks a lot sayang coz dah bahagiakan yunkyunk walaupun kita baru lagi couple tapi lalink dah berusaha sedaya upaya kan coz nak bahagiakan yunkyunk :) thank sangat taw . yunkyunk akan jaga hubungan kita selamanya . yunkyunk dah tamao kehilangan lalinkk . biarlah lalink menjadi yang terakhir dalam hidup yunkyunk . now i juz love you lalinkk :) yunkyunk suka cara lalink yang selalu buat yunkyunk gelak , heee lalink selalu jaga hati yunkyunk kan ? takot sangat yunkyunk merajok . muehehehe :) yunkyunk harap lalink pun jaga hubungan neyy okay ? yunkyunk nak kita kekal dalam hubungan neyy . amin :) yunkyunk akan serios dengan lalink n takkan pernah curang . itu janji yunkyunk kat lalinkk <3 , everything for you lalinkkk <3 muahmuahmuah <3 yunkyunk harap dapat jumpa lalink nanti , muehehe tak sabar gila tahu . hehe ILOVEYOUSOMUCHLALINK <3

Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.

Walkie Talkie
Place Shoutmix here :D
Width : 200

Big Thanks
Skin By Cikin
Edited By Your name goes here.