Owner Link Tales
Life is AWESOME
S E K O L A H
Monday, 26 December 2011 | 6:11:00 pm | 0 wink
Assalammualaikum :)


hey hey :) ya allah sumpah memang rindu kat sekolah , tapi kan kite cam tak caya je tahun depan kite dah form5 :O , wow biar betol ? adeshh adeshh takotnyaaa :( form5 confirm ada perkataan SPM . Alaaaa camne neyy ?
hmm kalau tak amik SPM tak boleh ke ? huhuhu :P , sumpah takot ohh , tak boleh nak bayangkan ~ -,-''erghhh lagi 6 hari je lagi sekolah , pastu kite takot turun class lah :( final exam punye result hancur :( ACANO neyy ? kite tanak turun class :( kite promise dehh nak belajar sunguh-2 tahun neyy . takot nak SPM nanti :( kite tanak nyesal macam time PMR aritu , hmmm mintak-2 lah kite belajar leklok tahun neyy , tade dah memain time belajar or tidur dalam class , hehe memang kite neyy malas nak studyy . huhu tapi tahu depan kite try untuk belajar untuk masa depan kite :D doa-2 kan kite ehh :D n kite tamao turun classs :( but sure kite tak sabar nak masok sekolah , sumpah rindu gila at kawan-2 :D , muehehehehe <3
sampai sini je lah , tetibe nantok , kite nak tidur :) byebye <3

Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.

Walkie Talkie
Place Shoutmix here :D
Width : 200

Big Thanks
Skin By Cikin
Edited By Your name goes here.