Owner Link Tales
Life is AWESOME
P E N I P U A N !
Sunday, 25 December 2011 | 5:49:00 pm | 0 wink
Assalammualaikum :)


harini zura sakit hati gila babi ohh , urghhhhh buat aku macam orang bodoh . kono sayangg , sayangg otak hangg ! fuckyoumannnn ! sampai mati aku benci kau , memang orang lelaki neyy tak pernah cukup satu gulz kan ? memang tak pernah nak jujur kan ? huh baguslah . kau suruh aku buat macam-2 tapi neyy kau balas .  BULLSHIT ~ kalau couple lagi terok aku kau tipu kan ? selamat lah , luaran kau semua perfect but satu je tak perfect , hati kau ! aku tak kesah weyy , sekali kau tipu aku , tuhan akan balas berkali-2 kat kau , so pergi mati dengan LIFE kau yang kaki kencing tu , tipu lah banyak perempuan lagi , silakan lah wahai jejaka pujaan malaya -,-'' prrrfffttttttt ~ macam apa ntah boleh percaya cakap kau . nasib baik tak sayang , lau sayangg memang aku bunuh kau weyyy . now really-3 HATE youuu mannnn ! lepas neyy jangan pernah cari aku okayy , jangan pernah tanya kenapa aku jauhkan diri or what lah dengan kau ! huh ~ hidup aku memang untuk ditipuuu , GOODTHEN ~  I H A T E Y O U  . . . 

Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.

Walkie Talkie
Place Shoutmix here :D
Width : 200

Big Thanks
Skin By Cikin
Edited By Your name goes here.