Owner Link Tales
Life is AWESOME
Kene marah :,\
Wednesday, 7 December 2011 | 11:36:00 pm | 0 wink
Assalammualaikum :)
hmm , kenape ehh malam neyy asik kene marah je ? sedih betol .
first dengan mak :( , tadi sakit then tetibe muntah-2 , banyak pulak tuu , okay lepas mak isi ubat zura terus rest then tetibe anak sedara ketuk-2 pintu bilik sedangkan pintu tu tak berkunci pun , masa tu mak tengah sembahyang , hmm mak stop sembahyang coz anak sedara bising , tak pasal zura yang kena marah :( 
mak cakap zura kunci pintu :( hmm , zura tak larat nak bangun bukak pintu coz tu buat xtahu je .
hmm tak pasal-2 kena marah , sedihnya rasa , tahan je airmata nak mengalir tuu , then zura keluar bilik , turun pergi bawah , baru nak online tetibe abang balek . dia marah-2 cakap zura kunci pintu rumah , hmm padahal zura tak tahu pape pun . hmm :,\ then abang marah lagi , suruh blarr , zura cepat-2 offline . hmm , then terus pergi dapur menangis , zura dah tak boleh nak tahan airmata lagi :,\ lepas tu mula lah abang tanya-2 *tanak online dah ke? Hmm zura buat tak tahu je , sakit hati . hmm tahu pulak yang zura merajok . hmmm :,\
lepas tu zura duduk at sofa , amik bantal tutup muka coz nak nangis , airmata pulak asik nak keluar je .
hmm geram betol , kenapa semua orang nak marah zura tak tentu pasal ? dah benci sangat ehh kat zura ?
lebih baik zura mati je kan , lagipun dah tak tahan tanggung sakit neyy , hmm :,\

Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.

Walkie Talkie
Place Shoutmix here :D
Width : 200

Big Thanks
Skin By Cikin
Edited By Your name goes here.