Owner Link Tales
Life is AWESOME
Azam \ kegembiraan pada tahun 2012
Saturday, 31 December 2011 | 4:25:00 am | 0 wink

hey assalammualikum :')
hey kawan-2 blog :) hey comel hey cantek hey handsome hey macho hey kakak hey abang hey adek :)haha gedik pulak malam tahun baru neyy kan kan ? wekk biarlah :P sibuk pulak dia :P muehehehe okayy zura nak tanya neyy . apa azam 2012 korang ehh ehh ? ce storyy sikit yunkyunk sekalian :) okay kat sini zura nak story pasal azam zura pada tahun 2012 neyy :) zura berazam nak belajar bersungguh-2 coz tahun ney umur zura dah 17tahun so zura kena belajar betol-2 tade dah memain time belajar :) huhu dan zura harap sangat pintu hati zura terbuka untuk menutup aurat coz kalau kita buat sesuatu tanpa keikhlasan hati sama jugak tak berubah so zura harap sangat kepada-NYA yang masa esa bukakan pintu hati zura . amin yarabal'alamin :) okay lagi satu korang nak tahu tak ? nak tak ? hahaha okay malam neyy zura happy sangat-2 . haha cozzz zura kan kan kan hahaaha coz ada someone special yang telah melamar zura malam tadi . muehehehe nama dia kan WAN MOHAMAD HAZIM BIN WAN HAMILI  . haha dia neyy kan kembar , haha kembar dia HAZIQ . dah lah muka sebijik dengan rambutnya sama , kalau jumpa dua-2 macam mana lah zura nak bezakan kankan ? lepas tu kan nak tahu tak kitorang panggil apa ? haha zura panggil dia lalink then dia panggil zura yunkyunk <3 Atototo sweet lettewww <3 heee ;D , okayy sumpah malam neyy happy sangat dengan lalinkk zura yang handsome lagi comel dan manja \ sweet . haha dah lah orang lain sambut new year tapi kitorang juz SKYPE sampai pukul 5.15 a.m . muahahaha sorang-2 muka macam apa ntah mengadap lappy neyy . haha nanti zura upload pic lalink n pic skype . heee okay sebenarnya ni semua update masa malam tahun baru tapi malam isnin baru ley save . haha coz sibuk txting , calling , skyping , chat dengan lalinkk sayangg tuu . haha k lah dah malas nak taip pepanjang , sambung di entry baru , bye-2 . muahmuahmuah <3 iloveyoumorehazimlalinkksayangg ;D

Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.

Walkie Talkie
Place Shoutmix here :D
Width : 200

Big Thanks
Skin By Cikin
Edited By Your name goes here.