Owner Link Tales
Life is AWESOME
Happy Kodd Walaupun Demam :D
Monday, 18 July 2011 | 11:05:00 pm | 0 wink
Harini hari isnin , huhu aku pegi sekolah kan ? bila masok jew class , aku batok-batok aww ? macam orang nak mati daa aku batok :D , hahaha then membe aku sound 'amboyyy batok ! huh , parah daa membe aku sorangg neyy ~ hahaha aku juz gelak jew ! hahaha then time start exam ~ mengelabah aku aww ? maklom lah , buku tak baca langsungg , haha dapat jew pape , cepat-cepat bace , nasib baik boleh buadd , memang laa boleh coz subjek BM :P tapi subjek SN memang aku tak buad lah ~ hahaha nak buad amendenya kan , buku pun xbaca .
Huhu ~ Time Lam Class Aku Asik batok jew aww , betape sekse nyaa aku time menahan sakit di dada , arghhhh ! tuhan jew yang tahu , daa laa aku jap jap keluar pergi buang KAHAK yang ada lam tekak aku , bila time nak ludah tuu mesti membe-membe laki aku ngajing , sial tol . dieorang cakap * Puihhhhh , eh eh gigi kau trtinggal lam tong sampah tuu zura . Hahahaha ~ Sumpah Membe-membe aku sial . tapi aku tetap sayangg korangg laa ~ hahaha da lah ngajing aku tapi masing-masing kedekot TISU . Pundekk betol rasa ~
Grrrrr ~ n then membe aku yang 2 , 3 org neyy tegur sal tangan aku , huh coz pucat sanad kodd ~ eeeiyukkk ! aku puns takot ohh tengok , rasa takde darah lam badan jew . haish ! Yang palingg best sekali lepak ramai-ramai dekat blok baru tadi ~ haha sambil tgk membe aku datingg . nak tahu sape ? emy n siti laa sape lagi ~ hehehe semua ngajingg dia ~ hahaha padan muka korangg :P n then thanks too all my friends yang teman aku balik tadi n carring sal aku . Aku Sayang Gila Aww At Korangg  walaupun perangai korang cam sial sikedd . Hahahaha Muacks muacks ILOBIU :*
Mana Laa tahu kod-kod aku nak pergi daaa ke kan ? aku juz luahkan at sini jew , lau depan-depan , sumpah aku segan n confirm nangis ~ Pape Puns aku happy sanad dapat kawan-kawan yang sportingg , happening n bagai lah macam korang neyy . mmmmuaaccckkss mmmuuaacckss ! Hope Korang takkan lupakan aku bila aku takde ~  Ehh Ehh Daa Lah , Berair daa neyy Air Mata ~ Haha Byebye <3
Kenangan Bersama Budak 4J , 18JUL2011 :')

Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.

Walkie Talkie
Place Shoutmix here :D
Width : 200

Big Thanks
Skin By Cikin
Edited By Your name goes here.