Owner Link Tales
Life is AWESOME
Aku Menyinglekan Diri :')
Friday, 22 July 2011 | 8:12:00 pm | 0 wink
heyy babe :D
yeahh ! aku daa start SINGLE ohh ~ lalalala .
 pada malam selasa aku on account facebook aku , aku tukar status relationship aku kpd single ~ pada pukul 1.45 a.m + 19julai2011 !
aku buad demikian coz masa tuu baru lepass call jantan tuu , aku call dia pakai no mama aku , bila dia jawab kan ? tahu tak siapa yang jawab ?? -.-'' perempuan sundal mana ntah yang jawab , arghhh !
sakitnya hati aku masa tuu , then jantan tuu pulak yang cakap , dia boleh lagi nak buad-buad suara baru bangun tidor ! WTF lah siall ~ ehh buad maksiat ke apa hah ? -.-''
aku nak cakap mak , adik or kaka kau yang jawab tak mungkin laa kan ? pepagi buta kodd ~
memang mustahil lah kan ~ masa tu air mata aku terus menitis at pp aku ~ arghhh ! tuhan jew yang tahu betape hancurnyaa hati aku masa tuu , aku terus letak fon ~ aku juz antar txt at jantan tuu , aku juz cakap KITA BREAK n THANKS FOR EVERYTHING :') 
Urghhh ~ apa salah aku hah jantan sampayy kau nak buad macam tuu at aku ?? -.-''
3hari aku tunggu kau txt aku , call aku tapi kau stay mendiamkan diri , if kau daa ada orang lain or tak suka aku n everything lah kan ? kenape kau tak terus terang jew dekat aku ?
kenape kau mesti buad aku macam neyy ? asal coz nak jaga hati aku masa tuu ? ehh daripada aku tahu sendiri macam neyy , lagi terok hati aku neyy kau hancurkan tahu tak ? 
kalau kau daa tak sayang aku , kenape masa jumpa kau pegang tangan aku , renung mata aku n kau ungkapkan ILOVEYOUBABY at aku weh ? kenapa ? n kenape kau peluk aku kalau kau juz nak hancurkan hati aku macam neyy ? kenape ? kenape ? :'(
Patot ke kau buad hati aku macam neyy ? patot ke kau mainkan perasaan aku macam neyy ? :'(
kenape kau taknak kasi penjelasan kau kat aku agar aku mengerti dengan tingkah laku kau selame neyy terhadap aku ? kenape sayanggg ? =.=''
2bulan aku single , hidup seorang diri , menempuh segala dugaan sendiri . tapi kau masok dalam hidup aku , kau pinta macam-macam dari aku , kau berikan janji-janji manis kepada aku . 
kau cakap kau nak jadi orang terakhir yang masok dalam hidup aku , kau nak jaga aku , kau nak sayang aku macam mana family aku sayang aku , kau akan carring pasal aku , kau akan jaga perasaan aku n bagailah yang kau janji at aku . tapi kenape semua tuu hanya tinggal kata-kata yang bagaikan dalam mimpi ? kenape kau maenkan aku hidup-hidup macam neyy ?
aku rela terima kau dengan janji-janji manis kau ~ aku terima kau jadi boyfriends aku untuk lengkapkan kesunyian hidup aku ~ tapi aku tak sangka secepat neyy kau maenkan perasaan aku !
kau membuadkan aku benci kepada lelaki dalam dunia neyy kau tahu tak ? kau membuatkan aku menangis setiap malam teringatkan kau ~ dengan keadaan aku sakit macam neyy pun kau sanggup buad aku menderita kerana cinta palsu yang kau berikan kepada diri aku !
huh ! sumpah aku rindukan senyuman manis kau , suara kau yang manja , gelak ketawa kau , sebutan sayang n cinta kau kepadaku ~ n bagailah :'(
Aku tetap rindu n sayang kau ! samapi sekarang aku tak boleh nak lupakan kau sayang ~ 
aku nak kau tahu walaupun kita daa break , sekali pun aku tak burukkan pasal kau !
aku sayang kau lah jun <3 :')
aku hope suatu hari nanti tuhan akan menemukan kita kembali  :')

Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.

Walkie Talkie
Place Shoutmix here :D
Width : 200

Big Thanks
Skin By Cikin
Edited By Your name goes here.